Even voorstellen

Bij Maximum vertellen we graag het verhaal van uw organisatie. Meer specifiek: uw employer story. Maar laten we eerst vertellen wat ons verhaal is.

We zijn geen reclamebureau in de traditionele zin van het woord. Sinds onze oprichting creëren we uitsluitend employer branding en recruitment campagnes: we helpen bedrijven en overheidsorganisaties zich te onderscheiden als werkgever, om zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden. De manier waarop we dat doen, laat zich nog het best omschrijven als de ‘Maximum-manier’.

Behalve strategie en creatie zit technologie – met een hardcore IT’er als een van de founding fathers van ons bureau – in ons DNA verankerd. Iets wat in 1999 menig wenkbrauw in het vak deed fronzen.

Toen het internet volgens velen ‘weleens een dingetje zou kunnen worden’, verstuurden wij al de eerste gepersonaliseerde e-mailings.

Een internet-lichtjaar verder waren we het eerste bureau dat Snapchat inzette voor personeelswerving in Nederland. En we zijn vooralsnog de enige die Proxy Targeted Real Time Bidding voor u kan inzetten (belt u gerust voor uitleg).

Juist omdat technologische ontwikkelingen zo’n grote impact hebben op het gebied van communicatie en media(voorkeuren), investeren we daarnaast veel in research. Ook op dit gebied hebben we alle kennis en vakmanschap in eigen huis. Dat houdt in dat we marktonderzoek doen, media-advies geven en continu in contact staan met de mensen die u zo graag wilt boeien en binden.

Research, strategie, creatie en technologie zijn onze 4 pijlers onder de brug tussen uw werkgeversmerk en het talent op de arbeidsmarkt.

We steken graag onze handen uit de mouwen voor u.

Bekijk ons werk
Ons team

Wie bij een reclamebureau denkt aan een artdirector en een copywriter met de benen op tafel, een strikte scheiding tussen creatie en account en om vier uur met z’n allen de kroeg in, heeft te veel Mad Men gekeken. Of is in ieder geval nog nooit bij Maximum geweest.

Ons bureau heeft geen standaard art & copy teams of zoiets belangrijks als een Client Services Director. Wel hebben we (web)designers, copywriters, onderzoekers, mediastrategen, content- en campagnemanagers, artdirectors, front- en back-end programmeurs, UX-specialisten en analisten in huis.

U vindt bij ons een bonte verzameling van specialisten op hun vakgebied, die al naar gelang de opdracht en/of opdrachtgever een team vormen. Zo vinden we voor elk wervingsprobleem de best passende oplossing.

Noem het out of the box, disruptief of agile avant la lettre.
Wij noemen het gewoon Maximum.

We zijn benieuwd welk team we voor u mogen samenstellen.

Ontmoet onze mensen

Onze opdrachtgevers

Mooie merken waar we graag mee samenwerken

Toon alles

Vestigingen

 

Prijzenkast

Hard werken wordt beloond

Dutch Interactive Awards 2016

Dutch National Career Fair - 2015 - Best Career Booth

Effie Awards - 2014 - Silver

SPRA Awards - 2014 - Silver

CIPD Awards - 2014 - Nominated

CIPD Awards - 2014 - Nominated

Toon alles

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten