Vincent Rietveld

Digital Project Manager

Vincent wil gewoon álles weten over communicatie en technologie. Na twee afgeronde studies en een uitwisselingsprogramma in het zonnige Arizona besloot hij dat hij zijn horizon graag nog verder wilde verbreden. En zo belandde hij als pas afgestudeerde communicatiewetenschapper voor een intensieve stage bij Maximum in Shanghai. Ondanks een waanzinnige tijd in Azië besloot Vincent om weer terug te keren naar Nederland waar hij nu zijn kennis toepast in projecten die hij begeleidt als projectmanager. Dit doet hij voornamelijk vanuit Amsterdam: de stad waar hij woont, leeft en tegenwoordig ook werkt vanuit het kantoor op de Vijzelstraat. In zijn vrije tijd geniet hij van al het moois wat onze hoofdstad te bieden heeft en kun je hem tegenkomen op een feestje, zijn snelle hardloopschoenen of het hockeyveld.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten