Sanne Simons

Project Manager Online Media

Project Manager Online Media

Het leven is ja zeggen, vindt Sanne. Als je nooit iets doet, beleef je ook niets. Ze begon haar carrière bij de non-profitorganisatie Dance4Life waarvoor ze prachtige reizen mocht ondernemen naar Afrika. Toch heel anders dan haar allereerste carrièredroom: ooit wilde ze niets liever dan het melkveebedrijf van haar vader overnemen. Als Sannes huis in brand zou staan, neemt ze weinig mee naar buiten. Ja, boeken misschien. Of ingrediënten voor het maken van een taart of toetje. En dan het liefst zelfbedachte probeersels, want die zijn vaak het lekkerst.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten