Roxanne Rosales

Online Campaign Manager

Na haar studie commerciële economie heeft Roxanne (ja, van het liedje) twee jaar gewerkt als online marketeer voordat ze het team van Maximum kwam versterken. Google heeft inmiddels geen geheimen meer voor haar, want ze is zowel Google Analytics als Google Adwords gecertificeerd. Roxanne weet wat ze wil en daar werkt ze hard voor. Leergierig is ze zeker, maar niet alleen op professioneel vlak. Ze wil graag de wereld zien. In haar vrije tijd gaat ze graag naar concerten, festivals of uit eten. De meeste dingen doet ze het liefst met haar vriend of met vrienden. Zin in een heerlijke high-end cocktail? Ook dan is Roxanne je vrouw.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten