Robert Jan Droogleever Fortuyn

Digital Project Manager

Robert Jan woont in Bussum, maar heeft gestudeerd in Rotterdam. Hij is ook getrouwd en heeft een zoon én een dochtertje. Als online projectmanager schakelt hij met klanten, developers, designers, copywriters, accountmanagers en marketeers. Allemaal tegelijkertijd. Hij haalt zijn energie en inspiratie dan ook uit de mensen waarmee hij werkt. In zijn vrije tijd leest hij graag over onderzoeken van Cialdini, Kahneman en Lindstrom naar hoe mensen (onbewust) beslissingen nemen. En hoe je hier vervolgens praktisch met communicatie, marketing en websites op kunt inspelen. Ook thuis weet Robert Jan van aanpakken. Bierbrouwen, pizza’s maken, klusjes in de tuin; hij draait er z'n hand niet voor om. En vergeet zijn wekelijkse verschijning op het hockeyveld niet!

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten