René van der Kroon

Creative Director Copy

Er wordt beweerd dat een kinderwagen in de gang het einde van het schrijverschap is. Boerenzoon René neemt echter graag veel hooi op zijn vork en combineert het opvoeden van zijn twee kinderen met het bedenken van onderscheidende positioneringen, creatieve concepten en rake teksten. Ruim tien jaar na zijn studies Bedrijfskunde en Media & Journalistiek is zijn blik nog steeds breder dan zijn schouders – zijn wekelijkse bootcamples ten spijt. René’s brein schakelt moeiteloos tussen filosofische levenswijsheid en een flauwe woordgrap. Of de complete discografie van de Backstreet Boys.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten