Peter Van der Werff

Senior front-end Developer

Peter woont lekker dicht bij de zaak met zijn vriendin, twee katten en dochtertje. Je zou dus denken dat hij altijd op tijd is. Als all-round ontwikkelaar richt hij zich volledig op de front-end kant van webdevelopment bij Maximum. Vroeger pokerde hij graag, maar inmiddels prefereert hij hardlopen en wielrennen boven kaartspelletjes in rokerige ruimtes. Peter is dol op de Aziatische keuken, maar als hij écht moet kiezen dan gaat zijn voorkeur uit naar sushi. Maki, Nigiri, Inari: met een flink assortiment aan Japanse hapjes is Peter meer dan gelukkig.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten