Marlous van Valen

Office Manager

marlous-van-valen

Voor Marlous is Maximum een thuiswedstrijd. Op slechts vijf minuten lopen van ons kantoor woont ze samen met haar man en twee dochters. En dat is maar goed ook, want we hebben haar vaker nodig dan ons lief is. Als officemanager is Marlous ons stralende visitekaartje, legt ze onze klanten in de watten én zorgt ze ervoor dat we te allen tijde koffie kunnen blijven drinken. Ook na haar werk zit Marlous niet stil. Van gepassioneerd pluizen als parttime luizenmoeder tot tennissen en hardlopen: niets is te veel als het gaat om het compenseren van haar bourgondische levensstijl.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten