Marko Bozic

Designer

marko-bozic

Hoe planten zeepaardjes zich voort? Wat is de afstand van Neptunus tot de zon? En hoe worden mensen begraven in Tibet? Vraag het aan Marko en je hebt binnen tien seconden je antwoord. Hoewel, als je kiest voor de beknopte versie. Deze wandelende encyclopedie heeft ruime ervaring op het gebied van digitaal design en is ook gek op fotografie. In zijn vrije tijd gaat Marko graag wildkamperen, poolen, schaken, bier drinken of sushi eten, of draait hij binnen no-time zonder recept een taart in elkaar. Zijn favoriete vakantiebestemming is Schotland. Kilt en laarzen aan, flesje whisky mee en gaan. Bonnie!

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten