Mark Van Buuren

Managing Director

Mediastrateeg, developer, controller, concierge, (account)manager - deze man doet het allemaal. Oh, en hij is ook nog vader van zes kinderen, motorgek, buitenmens en actief lid van een kerkgenootschap. Hoe krijgt hij dit toch allemaal in één dag gepropt? Wel nu, volgens een iPhone-app slaapt hij maar vier uur per dag. Gelukkig beschikt hij over een onuitputtelijke bron van energie en weet hij vrijwel alles. En wat hij niet weet, vindt hij wel in een boek.. Zijn MacBook welteverstaan!

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten