Mark Blokhuis

Online Media Manager

Mark 'Analytics' Blokhuis. Zo zouden we hem eigenlijk moeten noemen. Deze Online Campaign Manager weet als geen ander welke online kanalen het best responderen en hoe hij zijn klanten passend media-advies moet geven. Als hij zijn dagelijkse portie digitaal wel heeft gehad, speelt hij een potje basketbal, springt hij op zijn fiets of zit hij onderuitgezakt in de bioscoop. En omdat Mark ook graag wil weten wat zijn aanstaande schoonouders toch altijd bespreken als hij er is, verdiept hij zich 's avonds in de Spaanse taal. ¿Cómo se llama “clicktag” en español?

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten