Maarten Vliegenthart

Technology Director

Onze technology-director is voor een techno-geek eigenlijk best sociaal. Regelmatig stappen in Rotterdam, kroegentochtjes, festivals in de zomer; Maarten is living the life. Voordat hij bij Maximum kwam werken in 2006 studeerde hij bedrijfsinformatica en werkte hij zes jaar als webdeveloper bij een kleinschalig multimediabedrijf. Nu vormt hij gelukkig de onmisbare schakel bij ons op zolder. Als kind had Maarten tientallen posters van sportauto's aan de muur hangen. Deze liefde voor glanzende bolides is nooit meer overgegaan. Magnetronmaaltijd erin en gás op die plank.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten