Maarten Van Appel

Account Director

“Ik hou ervan hoe technologie de gekste en geweldigste dingen kan creëren”, zegt Maarten. Hij ziet zichzelf meer als een ‘delivery-guy’ dan als ‘techy’ en geeft altijd die tien procent extra bovenop de honderd procent die de klant verdient. Maarten had voorheen zijn eigen webdevelopmentbedrijf en weet alles van het bedienen van de klant, maar kwam bij Maximum werken omdat het hier nu eenmaal leuker is! Hij geeft trainingen aan senior managers over de praktische toepassing van ‘deep technical concepts’. Tenminste, als hij niet op een plank de golven bedwingt, in de bergen fietst, door zeeën zwemt, door bossen rent of met grote snelheid op zijn motor voorbijraast. Maarten lives life in the fast lane!

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten