Evelien Brinkman

Project Manager

Evelien is licht van postuur, maar een echt zwaargewicht wat betreft organiserend vermogen. Vijftien jaar geleden begonnen bij Maximum als parttime officemanager, nu werkt ze als projectmanager voor gerenommeerde klanten als Defensie en de Belastingdienst. Met een scherp oog voor deadlines is Evelien de efficiënte procesbewaker tussen de klant en het creatieve team. Komt onze officemanager handen te kort dan springt ze bij. Is ze vrij van het reilen en zeilen op kantoor dan korfbalt ze en traint en coacht ze (ook haar eigen) kinderen.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten