Erik Cornelisse

Back-end Developer

Na zijn studie Informatica werkte Erik eerst vier jaar als full stack developer bij verschillende bureaus. Het motorblok deed zijn hart toch sneller kloppen dan de lak en dus besloot hij zich te specialiseren in de back-end-kant van het ontwikkelproces. Als hij niet achter zijn computer zit, staat hij met zijn racket in de badmintonzaal of pakt hij wat toestelletjes mee in de sportschool. Dat moet ook wel, want hij eet graag en dan het liefst Aziatisch. Heb je ook iets anders ondernomen dan eten toen je op Bali zat, Erik?

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten