Doortje Spanjerberg

Front-end Developer

Doortje Spanjersberg

Techniek of design. Altijd lastig, kiezen tussen twee liefdes. Nu deze import Rotterdammer bij ons werkt als front-end developer is de keuzestress voorbij, want beide komen ruimschoots aan bod bij het creëren van webpagina's. Thuis heeft Doortje twee gekko's, een kat, en een vriend. Precies in die volgorde. Als ze op zondagochtend geen drum and bass op heeft staan, is ze druk bezig vijanden neer te schieten op haar computerscherm of broedt ze Pokémon eitjes uit. Net waar ze zin in heeft.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten