Damien Van Holten

Manager Digital Development

Damien werkt volgens een vast stramien. Niemand, maar dan ook niemand, moet aan zijn planning komen. Als Manager Digital Development is hij bezig met bijna alle facetten van ons online ontwikkeltraject. Collega's noemen hem een nuchtere en drukke developer die graag zijn grenzen opzoekt, wat dat ook moge betekenen. Damien houdt van espresso, reizen, zijn vrouw en twee kindjes. Naast meubels en arcadekasten maakt hij ook graag cocktails. Aan zijn vrijdagmiddagmix heeft vrijwel iedere collega warme herinneringen - de dag erna.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten