Daan Grootenboer

Front-end Developer

Front-end Developer

Toen de piepjonge Daan het opstartgeluid van de grote Windows 95-computer in de woonkamer van zijn ouderlijk huis hoorde, wist hij het zeker: hier wil ik meer van weten. De keuze voor een studie Informatica én een loopbaan als front-ender kwam dan ook niet als een verrassing. Vrije momenten besteedt hij zoveel mogelijk actief op het voetbalveld of in het mooiste Rotterdamse stadion van de wereld: De Kuip. En als hij de kans nog eens krijgt, zou hij graag een rondreis willen maken in een camper door Noord-Amerika.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten