Corné Wielemaker

Digital Creative Director

corne wielemaker

Corné is een typische Zeeuw - hij lijkt een onbeperkte hoeveelheid energie te bezitten. En dat is een positieve karaktereigenschap. Hij zit altijd bovenop alles wat nieuw is in de online én in de echte wereld. Misschien komt het doordat hij een milde vorm van ADHD heeft. Wat het ook is, hij werkt altijd extra hard om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. En wanneer hij een klein beetje tijd voor zichzelf kan vinden, draait hij graag plaatjes en drinkt hij Belgische biertjes.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten