Boyd Seltenrijch

Devops Engineer

Als kind was Boyd gefascineerd door twee dingen: kabels en techniek. Geen wonder dat hij zich jaren later vol overgave in een studie Technische Informatica aan Hogeschool Rotterdam stortte. Inmiddels heeft Boyd zich ontwikkeld tot een ware IT-specialist bij Maximum. Zijn collega's noemen hem intelligent en behulpzaam, en een tikkeltje luidruchtig. Complex? Dat woord kent Boyd niet. Als een netwerk minder dan 400 servers heeft, komt hij er liever zijn bed niet voor uit. Voor iets anders dan eendenborstfilet met sinaasappelportsaus trouwens ook niet. Aardappeltjes met rozemarijn en zeezout ernaast. Heerlijk.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten