Bas Schreurs

Director of Strategy and Research

Bas is geboren in Limburg, maar daar hoor je niks meer van. Waar je soms wel iets van hoort, is zijn enorm harde genies. Hij is meester in onderzoek, strategie en het verzinnen van bijnamen voor collega's. Voordat hij economie ging studeren, heeft hij zich onledig gehouden met het winnen van damtoernooien. Bas heeft Maximum al sinds 2000 in z’n hart. Hij heeft ons tijdelijk verlaten om nog even aan de klantzijde van onze business te kijken, maar gelukkig kwam hij weer terug met een grote portie ervaring. Tegenwoordig voorziet hij bestaande en potentiële opdrachtgevers van advies, strategische positioneringen en woordgrappen.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten