Bas Schreurs

Director of Strategy and Research

Bas is geboren in Limburg, maar daar hoor je niks meer van. Tijdens zijn economiestudie was hij een stijgende ster in de damwereld, maar gelukkig deed hij in 2000 zijn beste zet en koos voor Maximum. Als grootmeester in research, strategie en het verzinnen van bijnamen voor collega’s kon hij de lokroep van de corporate wereld niet weerstaan en besloot hij bij Ernst & Young aan de andere kant van de tafel plaats te nemen. Gelukkig ontdekte hij al snel dat het leuker is om niet voor één maar voor een veelheid aan Nederlandse werkgevers te werven. En dus houdt hij zich inmiddels weer simultaan bezig met verrassende research insights, strategische positioneringen en new business development. Dat zien wij Ton Sijbrands dan weer niet doen. 

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten