Axel de Swarte

Creative Director

Veel sneeuw heeft Axel niet gezien als badmeester in een skiresort. Wel veel water. Als tuinman in Texas zag hij weinig bloemen. Wel veel zand. Veel Amsterdammers is hij niet tegengekomen als kroegbaas op de Wallen. Wel veel Engelse toeristen. Er klopte iets niet. Dus om de goeie dingen in het vizier te krijgen, ging Alex de reclame in. Hij begon als junior tekstschrijver bij een vooraanstaand Nederlands reclamebureau en stoomde daarna door tot Creative Director bij een internationaal bureau. De beste mensen vinden voor een brouwerij bleek al snel uitdagender dan bier verkopen. En toptalent vinden voor een fabriek van computerchips was een stuk interessanter dan paprikachips verkopen. Dus daarom werkt hij bij ons.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten