Ard Van der Wal

Digital Art Director

Ard heeft ruim vijftien jaar ervaring in het digitale veld. Na zijn studie deed hij ervaring op in de bureauwereld, waarna hij met twee avonturiers zijn eigen bureau startte. Zes jaar en vele projecten later werd het tijd voor een nieuwe uitdaging, die hij vond bij een van zijn leukste opdrachtgevers: Maximum. Naast zijn werk als Ard(t) Director is hij ook vader van twee hooligans, vriend van een vriendin, vriend van vrienden, atleet in wording, een thuiskok die het liefst overal hete pepers in verwerkt én een gedreven gitarist. In zijn slaapkamer. Als niemand kijkt of luistert.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten