Anneli Gosman

Chef de Cuisine

Vegetarische gnocchi met wilde spinazie. Couscous met gedroogde abrikozen. Sappige mini tuna melts. Dit zijn slechts enkele gerechten die onze chef de cuisine Anneli dagelijks op tafel tovert. Ze weet álles van goed eten en is de kunst van het koken voor heel veel mensen tegelijkertijd machtig. Met haar nieuwe creaties, wisselende technieken en brede assortiment aan verse ingrediënten, zorgt de lunch van Anneli voor ons dagelijkse geluksmoment. Naast haar onmisbare rol bij Maximum is ze ook actief als vrijwilligster voor Voedselbank Nederland. Benieuwd naar de recepten van Anneli? Check chefsbelly.net!

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten