Andries Coppoolse

Director of Strategy and Creative

Andries was een professioneel tennisser toen hij zijn sportcarrière voor het schrijversbestaan inruilde. Als sportjournalist bij een krant nam hij deel aan een creatieve wedstrijd, wat hem een functie als junior copywriter bij een vooraanstaand Nederlands reclamebureau bezorgde. Naast het werken met grote klanten en de vele goede ervaringen begon hij toch iets te missen. Dat iets bleek Ed Barzilaij te zijn, die Andries ontmoette in 1999. Hun vriendschap resulteerde in de oprichting van Maximum. Als copywriter, strateeg en artistiek directeur switcht Andries met gemak van rotsvaste strategieën naar frisse creatieve ideeën.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten