Albert Verweij

Senior Art-director

Fotograaf, filmmaker, cameraman, editor, conceptueel vormgever, desktop publisher, ontwerper: Albert is een artdirector in de breedste zin van het woord. Hij is altijd op zoek naar nieuwe manieren om met zijn hoofd en handen goede ideeën tot leven te brengen en hield zó van employermarketing dat hij trouwde met Fanny, een van onze projectmanagers. Als Albert niet zo verslaafd aan zijn werk was, zou er waarschijnlijk ook een Aannemingsbedrijf Verweij & zonen bestaan, en een Chez Albèrt. Intelligent en vriendelijk als hij is, zorgt hij altijd voor een sterke relatie met onze klanten.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten