Dorpsstraat 164, Capelle aan den IJssel, The Netherlands

Eind jaren '90 opende Maximum haar eerste vestiging.

Ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel is gevestigd in het historische Van Cappellenhuis. In 1898 werd dit gebouwd met als bestemming een verzorgings- en verpleeghuis. Sinds 1999 hebben we ons bij Maximum hier gevestigd, waarbij we in samenwerking met de Gemeente Capelle delen van het pand exploiteren als trouwzaal en kunstgalerij.

Het Van Cappellenhuis staat op de nationale monumentenlijst, en ook de 100 jaar oude beuk in de tuin aan de IJssel is monumentaal. In de Regentenkamer zijn alle historische elementen nog aanwezig, van open haard tot servieswerk tot de gouden vernislaag op het lederen behang.

Maximum Capelle a/d IJssel - Rotterdam office location

“Nice people, lots of freedom, lunch time walks. And LUNCH!”

Sjuul Valkenburg, Flash and Back-end Developer

 

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten