Mr. Treublaan 7, 1097 DP Amsterdam

An Englishman in New York…

Op de bekende slogan ‘Amsterdam heeft het’ werd bij ons op kantoor steevast gereageerd met ‘En Rotterdam heeft ‘t niet nodig'. Maar in een stad die wereldwijd bekendstaat om haar creatieve industrie mag het meest vooruitstrevende arbeidsmarktcommunicatiebureau van Nederland niet ontbreken. Het heeft dus even geduurd, maar na 15 jaar is er ook ‘gewoon’ een Maximumsterdam. In het compleet gerenoveerde Spaces aan de Amstel hebben we een moderne en inspirerende werkplek en drinken we regelmatig een kop koffie met onze buren, waaronder Über en booking.com. Ja toch, niet dan?

Amsterdam Maximum Office Inside 1
Maximum Amsterdam office location
Amsterdam Maximum Office Iceland trip
Amsterdam Maximum Office Iceland trip
Amsterdam Maximum Office Inside 2
Amsterdam Maximum Office 1

“Nice people, lots of freedom, lunch time walks. And LUNCH!”

Vincent Rietveld, Project manager digital

 

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten