Informatiebeveiliging

Uw data is in veilige handen

Aangezien sommige van de grootste merken ter wereld hun data aan ons toevertrouwen, is het veilig omgaan met informatie een centraal onderdeel in de werkwijze van Maximum. Dat is dan ook de reden dat we een ISO 27001 certificering hebben verdiend. Met het verkrijgen van deze certificering hebben we aangetoond dat we te allen tijde zorg dragen voor een veilige omgeving voor de data van onze klanten. We hebben daarvoor een uitgebreide beveiligingsstrategie ontwikkeld, waarmee we het belang van beveiliging in het digitale werkveld kunnen garanderen.

ISO 27001 is wereldwijd de meest erkende certificering op het gebied van informatiebeveiliging. Het erkent bedrijven voor het opstellen, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van hun informatiebeveiliging beheerssysteem.

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten