Maximum 15-jarig jubileum

Photo of Ed Barzilaij

Ed Barzilaij

Founder / advisor

Wist je dat…

15 jaar geleden onze branche ‘Personeelswerving’ werd genoemd? Destijds draaide het allemaal om advertenties in kranten en tijdschriften. Het was de tijd van de 15% mediacommissie.
Mooi was die tijd.

15 jaar geleden waren reclamebureaus er ook vrij zeker van dat het internet nooit de kranten en tijdschriften zou vervangen. Dat het internet nooit de plek in zou nemen van tv- en radiocommercials. Internet, zo werd toen gedacht, was weer zo’n hype die voorbij zou gaan.

Niet iedereen was daar van overtuigd.

15 jaar geleden waren 4 mannen in Capelle aan den IJssel er van overtuigd dat het internet het bestaande communicatie- en medialandschap volledig zou veranderen. Dat internet reclamebureaus mogelijkheden zou bieden die tot dan toe ondenkbaar waren. En ze vonden het tijd om hun droom te realiseren.

Dus startten ze 15 jaar geleden een nieuw arbeidsmarktcommunicatiebureau. Vele opvallende, recalcitrante en leuke namen passeerden de revue, maar uiteindelijk besloten ze het – gelukkig – Maximum te noemen. In de arbeidsmarktcommunicatiebranche waren ze ‘the new kid on the block’ die met argusogen werd gevolgd. 

Vandaag viert diezelfde ‘new kid on the block’ haar 15-jarig jubileum.

In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een bureau dat, zeggen we met gepaste trots, een flinke steen heeft bijgedragen aan de professionalisering en digitalisering van de arbeidsmarktcommunicatiebranche. Niet alleen zijn we inmiddels het grootste arbeidsmarktcommunicatiebureau van Nederland, we zijn ook het toonaangevende bureau in China en zijn, met kantoren in Hong Kong, Singapore en vertegenwoordiging door ReAgent in Sydney, het grootste arbeidsmarktcommunicatienetwerk van Asia-Pacific.

Ons 15-jarig jubileum is het resultaat van de gezamenlijke inspanning van iedereen die bij ons werkt en heeft gewerkt sinds 16 september 1999. Vandaag willen we dan ook oprecht al onze collega’s en ex-collega’s bedanken voor hun talent, inspiratie en creativiteit. Ook een woord van dank aan al onze opdrachtgevers en ex-opdrachtgevers die ons de ruimte hebben gegeven om onze (en hun) ambities te verwezenlijken. 

Iedereen Maximum bedankt!

Photo of Ed Barzilaij

Ed Barzilaij

Founder / advisor

Volgende artikel

Share this.

“Maximum 15-jarig jubileum”

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten