Maximum's KCT app wint Dutch Interactive Award

Photo of Alex Talmon

Alex Talmon

Art Director / Designer

In een volgepakte Beurs van Berlage gingen we er eens goed voor zitten: de Dutch Interactive Awards, een prijzengala voor het beste online werk dat er het afgelopen jaar in Nederland is gemaakt.

 

Bijna 300 inzendingen verspreid over 13 categorieën, variërend van eCommerce en B2B tot online communities en social activation campaigns. Een serieuze award dus, getuige ook het feit dat kersverse start-up ambassadeur Prins Constantijn een korte, inspirerende speech kwam geven. Kort daarna was de categorie Tools aan de beurt en kwam uit de mond van spreekstalmeester Jort Kelder het verlossende woord: een DIA award voor de KCT app van het Ministerie van Defensie.

Een prijs om trots op te zijn, helemaal omdat het de enige inzending op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie was tussen al het corporate communicatiegeweld. En wederom een bevestiging van onze filosofie dat je het mooiste werk niet voor, maar samen met je opdrachtgevers maakt.

Maximum bedankt het Ministerie van Defensie, het Korps Commandotroepen in Roosendaal, partnerbureau Steam en de app-developers van YipYip voor een prachtig project met passende erkenning.

Bekijk hier de volledige business case van de KCT app.

Photo of Alex Talmon

Alex Talmon

Art Director / Designer

Volgende artikel

Share this.

“Maximum's KCT app wint Dutch Interactive Award ”

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Meld je hieronder aan voor de Maximum update!

We houden je vervolgens maandelijks op de hoogte van de laatste recruitment insights, trends, interessante cases en het reilen en zeilen binnen Maximum!

Persoonlijke informatie

Validatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Klanten van Maximum zijn koning. Op het gebied van serviceverlening vinden we het belangrijk dat onze klanten op ieder moment om onze assistentie kunt vragen. Dat kan uiteraard direct via uw contactpersoon, of door onderstaand formulier in te vullen. Maar ook per mail (support@maximum.nl) of telefoon (+31 10 284 20 21) staan we voor u klaar!

Persoonlijke informatie

Hulpvraag

Validatie

Sluiten