Al 15 jaar voorop

Maximum startte in 1999 met een ondernemende art director, een spitsvondige copywriter, een technologisch wonder, een ambitieuze accountmanager en een volledig andere visie op arbeidsmarktcommunicatie. In onze ogen kon het – nee móest het – veel beter, leuker, innovatiever en vooral effectiever.

Hoewel het geen doel op zich was, werden we marktleider in Nederland. Steeds meer grote opdrachtgevers kozen namelijk voor onze oplossingen gebaseerd op de in huis aanwezige mix van research, creatie en technologie.

Maar met de kenmerkende onrust van ondernemers wilden we onze grenzen blijven verleggen. Letterlijk. We besloten (al in 2005) de sprong naar China te wagen. Geografisch de andere kant van de wereld, maar uit ons eigen onderzoek bleek dat er vooral veel overeenkomst was met de Nederlandse arbeidsmarkt – alleen dan 80 keer zo groot. Als pioniers exporteerden we onze Maximale manier van arbeidsmarktcommunicatie naar de grootste economie ter wereld. En zijn we inmiddels ook daar de nummer 1 op ons vakgebied.

Blijven innoveren en investeren in zowel talent als technologie, we doen niet anders sinds 1999. Misschien begrijpen we daarom de ondernemingen voor wie we werken wel zo goed. It takes one to know one.

But it’s easy to talk the talk. We’d rather show you how we’ve walked the walk.

Bekijk ons werk

Onze mensen

In het verleden bestonden veel bureaus uit een creatief team van een art director en copywriter, een account manager en eventueel een mediaplanner. Tegenwoordig is de rol van (web)designers, programmeurs, (social) media strategen, user interface developers, content en campagnemanagers minstens zo belangrijk. Bij Maximum hebben we al deze kennis in huis.

U vindt bij ons een bonte verzameling van specialisten op hun vakgebied, die al naar gelang de opdracht samenwerken om als team het optimale resultaat te garanderen.

Ontmoet ons team

Onze opdrachtgevers

Mooie merken waar we graag mee samenwerken

Toon alles

Vestigingen

 

Internationaal netwerk

Prijzenkast

Hard werken wordt beloond

Dutch Interactive Awards 2016

Dutch National Career Fair - 2015 - Best Career Booth

Effie Awards - 2014 - Silver

SPRA Awards - 2014 - Silver

CIPD Awards - 2014 - Nominated

CIPD Awards - 2014 - Nominated

Toon alles

Kennismaken?

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar enquiries@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Opdrachtinformatie

Validatie

Wat ik nog wilde zeggen…

Heb je een vraag, suggestie, recept voor onze chef of gewoon een goed idee? We horen het graag! Vul onderstaande gegevens in of stuur een mailtje naar contact@maximum.nl

Persoonlijke informatie

Vraag / Suggestie / Idee / …

Validatie

Sluiten